onsdag 2 maj 2012

Funderar på periodisk fasta...?

Jag funderar på att prova det...! Det låter helt logiskt när man läser om det så... Jag brukar aldrig ha några problem med att vara utan mat i ganska många timmar så det kanske passar mig... Borde funka bra att bryta fastan med träning som jag ju kör på lunchen 3 dagar i veckan... Jag ska läsa på lite mer och återkommer... Om det är någon som har provat så dela gärna med er av era erfarenheter...!

2 kommentarer:

 1. Å detta får du gärna berätta mer om! Har ätit lchf sedan oktober 2011, mist 10 kg. Har dock några kilo kvar! Funderade på om detta kan hjälpa mig att gå ner de sista kilona! Vad tror du? Eller har du tips och idéer på hur jag ska komma åt de sista kilona?

  För övrigt mår jag toppen! Är av med min "sjukdom" som läkarna sa att jag kommer få leva med! Så ett fortsatt liv med lchf är det som gäller!

  Tack för en bra blogg! Alltid lika inspirerande att läsa om andras resor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att just du läser...!
   Grattis till 10 kg på 6 månader... Bra jobbat! Det viktiga är ju inte att man blir av med kilona rekordsnabbt utan att de håller sig borta for ever utan att man behöver känna att man aldrig kan unna sig något... Det viktigaste för effektiv viktnedgång och de där sista kilona är nog att man kanske skriver ner vad man äter i typ en vecka så man kan se om det smyger sig på en massa dolda kolhydrater eller att man kanske måste kolla HUR mycket man äter av oftast tex mejeriprodukter...
   Det måste kännas toppen att vara frisk... Njut av det så kommer säkert de sista kilona att trilla till sommaren...

   :-)

   Radera