tisdag 9 oktober 2012

Hopplöst!!!

Så säger min son Isac på snart 2 ½ när saker och ting inte rikigt går hans väg (dvs hela tiden)... Skulle också kunna användas för att sammanfatta hur det har blivit här på bloggen... Jag hade ju så stora ambitioner med denna blog och ville ju skriva och berätta en massa... Sommaren kom och gick och inte blev det något skrivet alls... Inte något sprunget heller kan jag tala om... Det är kanske bara att erkänna för sig själv att jag verkligen inte är löpartypen...? Jag vill nog fortfarande ge det en chans men det får blir till våren... Jag gillar inte löpband och jag springer som jag sagt tidigare inte i regn... Däremot så går det ganska bra med träningen annars... Jag har kommit igång med 4 pass i veckan nu och det känns toppen... Skulle man råka missa ett så har man fortfarande tränat ordentligt... Eftersom Alice dansar på Sportlife så tar jag ett styrkepass med maskinerna där medan hon dansar... Jag brukar köra 10 minuter på Crosstrainern först för att bli varm (level 7) och sedan hinner jag med 5 olika benmaskiner och 4 olika för armar/bröst/axlar. Jag tycker det är lite svårt med maskinerna för det känns inte alls som det "tar" lika bra som tex ett pass Bodypump... Någon som har några bra tips? Jag har kikat lite på Kettelbells men jag vet inte riktigt hur man ska använda dem... Måste nog vänta tills jag hittar någon som kan visa mig ordentligt... Målet är fortfarande "magrutor" till nästa sommar... ;-)
Drömkroppen...
Till våren tänker jag att Alice nog ska börja på Taekwando. Jag såg att de har träning för vuxna också... Fast jag vägrar att ha blåmärken efter en träning så det blir nog inget...

4 kommentarer:

  1. Finns det taekwondo för så små? Uppe hos oss måste man minst vara 7 för att börja på jujutsu...

    SvaraRadera
  2. Det finns från 3 år på Mudo.se som just öppnat ibåde Jönköping och Habo. Ska bli kul att se vad Alice gillar det. Vi hinner inte med fler aktiviteter denna termin men nästa så ska hon börja... De små kan gå så fort de är blöjfria och gruppmogna... :-) Roligt just för att det är en koreansk kampsport...

    SvaraRadera
  3. Icon Lash is presumably the most broadly known and the best one being sold today. Their item has been demonstrated to expand eyelash thickness 82% in about a month. A few news outlets got on this and has caused Idol Lash to be the #1 eyelash enhancer today.

    idol lash review

    SvaraRadera
  4. have one to sell? sell now super male vitality infowars and ebay super male vitality male vigor and vitality buy herb pharm male vitality 4 oz super male vitality thyroid disorder secret male vitality super male vitality formula super male vitality supplement fact Vitality Rx is a powerful anyway trademark male prosperity supplement that you can mastermind online now by the tap on a catch, no arrangements are fundamental. If you will buy this thing by then tap on the given association underneath and mastermind this thing. This thing is open online particular.Vitality RX Male Enhancement Reviews - Stay Longer & Perform Harder!
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

    SvaraRadera